Vorige

Bloemenbureau Holland helpt consumenten met AI

Beeld
Bloemenbureau Holland

Valentijnsdag is hét moment waarop geliefden elkaar verrassen met een persoonlijke attentie of speciaal cadeau. Deze valentijn helpt Bloemenbureau Holland consumenten bij het samenstellen van een persoonlijk boeket, door het introduceren van de Artificial Intelligence (AI) Bloemist.

De AI Bloemist is een online tool die, met name jonge en veelal nieuwe bloemenkopers, helpt bij het samenstellen van een uniek, persoonlijk en betekenisvol boeket. Deze AI Bloemist kent de symboliek achter bloemen en weet welke er nodig zijn voor het juiste boeket. Na het invullen van een aantal unieke eigenschappen van de valentijn in kwestie, zorgt AI voor een selectie van passende bloemen. Is de valentijn stoer, elegant of juist speels? De AI Bloemist vindt voor iedere valentijn een match.

Boeket tot leven

Nadat het op maat gemaakte boeket online is samengesteld, ontvangt de gever een lijstje met de specifieke bloemen uit het boeket. Bij bezoek aan de bloemist, komt het persoonlijke boeket tot leven. Wie liever online bestelt, doet dat ook via de tool en kan het boeket bestellen bij een Fleurop bloemist naar keuze. Het boeket wordt dan binnen één dag bij de geliefde thuisbezorgd.

Naast de bloemenlijst, genereert de AI Bloemist ook een persoonlijke boodschap om aan het boeket toe te voegen. De tool kent verschillende schrijfstijlen voor een verrassend persoonlijke tekst.

De AI Bloemist is te gebruiken via deze link. Via de banner/afbeelding op bloemenblad.nl kun je een poster downloaden om in je winkel op te hangen. De QR-code op de poster maakt het mogelijk om met de klant die de AI Bloemist nog niet had gezien, direct naar de tool te gaan toe te gaan en het passende boeket met persoonlijk kaartje te genereren.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster