Vorige

Bloemen op Vogue- en Netflix-tuinfeest

Beeld
LM Flower Fashion Productions

Omdat de acteurs India Amarteifo en Corey Mylchreest van de Netflixserie ‘Queen Charlotte – A Bridgerton Story’ s op de cover van Vogue’s juninummer staan, werd deze feestelijke editie 18 mei met een garden party in Amsterdam gepresenteerd. LM Flower Fashion Productions was verantwoordelijk voor de bloemenstyling.

In de tuin van Huize Frankendael in Amsterdam kwamen mensen uit de Nederlandse mode- en kunstwereld bijeen. Extra speciale gasten waren de sterren uit de Neflix-serie: India Amarteifio en Corey Mylchreest. Geheel in stijl met de serie Queen Charlotte was de tuin van Huize Frankendael omgetoverd tot een koninklijke paleistuin. De kleuren en de soorten bloemen koos LM Flower Fashion Productions samen met de stylisten van Vogue, waaronder snij-Hydrangea, Paeonia, Anthurium, Chrysanthemum en Lilium.

Bij de entree stonden tuinvazen op sokkels met extravagante boeketten, zoals ook in de serie te zien is. DJ Arantxa draaide muziek vanuit een bloemrijke Booth en de tafels werden gedecoreerd met hortensia’s in tuinvazen. Tijdens de garden party stonden ook verdeeld over de tuin acht tableau vivants met modellen gekleed in de designs van de ontwerpers. Deze schilderachtige taferelen werden vormgegeven door Floor Knaapen, die ook de art direction voor de shoot op zich nam. In samenwerking met Floor decoreerde LM Flower Fashion Productions bloemen in de tableau vivants van Anbasja Blanken en Dylan Westerweel.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster