Vorige

Anthogether en XAnthu slaan handen ineen

Beeld
Anthogether

Op vrijdag 1 maart hebben Anthogether en XAnthu hun krachten gebundeld, waardoor anthuriumkwekerij Wijnen en anthuriumkwekerij Hubers zich vanaf heden aansluiten bij telerscollectief Anthogether. Samen zijn zij goed voor meer dan 75% van het totale Nederlandse areaal snijanthuriums en bieden meer dan 100 verschillende soorten jaarrond.

Klaas van der Spek, voorzitter telersvereniging Anthogether: „Afgelopen zomer hebben we samen met onze klanten het 12,5-jarig jubileum gevierd, maar dan moet je ook blijven innoveren. Met de komst van het uitgebreide assortiment van XAnthu kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klant. Dit kunnen we alleen maar bereiken door samen te werken, daarom ‘Together we have it all.”

Ook Leo Kuyvenhoven, commercieel manager van XAnthu, is blij met de samenwerking. „De afgelopen drie jaar lag binnen XAnthu de focus op directe handel, structuur, kwaliteit en duurzaamheid. Deze inspanningen sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Anthogether. Door onze krachten te bundelen, kunnen we voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende markten.”

Meer dan honderd cultivars

Door de nieuwe samenstelling breidt het assortiment zich uit met meer dan 100 cultivars, waaronder de laatste rasintroductie van Anthuriumkwekerij Wijnen. Dit is een cupvormige snijanthurium geschikt voor de productie van lange stelen. Anthuriumkwekerij Hubert breidt het assortiment van Lovely’s uit.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster