Vorige

Amaryllisseizoen start met popup-store

Beeld
Concept Factory

Het amaryllisseizoen is officieel gestart met een reizende pop-up store met verschillende soorten Hippeastrum. De eerste stop was Rijnsburg, waar exporteurs en handelaren werden uitgenodigd om hun eigen assortimentsdoos te vullen. Vandaag, 20 oktober, staat de ‘snoepwinkel’ in Naaldwijk en 27 oktober in Aalsmeer.

‘Ons doel is om het brede assortiment van amaryllis te laten zien, met soorten die gedurende het gehele verkoopseizoen van herfst, winter tot aan het vroege voorjaar beschikbaar zijn. In totaal bestaat het assortiment uit ruim 130 verschillende variëteiten’, aldus teler Martin Vellekoop, lid van de promotiecommissie. De campagneslogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ moet de schoonheid van het bloeiproces en de transformatie van de bloem benadrukken. Een gloednieuwe vrachtwagen bedrukt met promotie voor de snijbloem rijdt de komende drie jaar over de wegen tussen de veilingen en de kwekerijen. 

Promotiecampagne Amaryllis

De promotiecampagne is een initiatief vanuit de snij-amarylliskwekers, in samenwerking met Royal FloraHolland. In opdracht van de promotiecommissie wordt de campagne ontwikkeld en uitgevoerd door het team van Concept Factory. Alle snijamaryllisaanvoerders van RFH hebben gezamenlijk een nieuwe catalogus ontwikkeld. In de catalogus staan alle variëteiten die in het seizoen 22/23 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster