Vorige

AI ook thema op Festival Interieur

Beeld
Stefan Nilsson

Artificial Intelligence (AI) gaat steeds meer een rol spelen in onze samenleving. Ook op het Festival Interieur komt deze nieuwe ontwikkeling aan bod en krijgen bezoekers te horen welke invloed AI heeft op het interieurvak. Het evenement vindt plaats op vrijdag 23 juni in het bamboebos van Buitenplaats Netl in Kraggenburg.

Festival Interieur besteedt aandacht aan interieur, design, trends, duurzaamheid en dus ook AI. Claire en Roderick Vos zijn de keynote tijdens het evenement. Deze topontwerpers staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor ontwerpen ontwikkeld voor onder meer Moooi, Fatboy, Linteloo, Alessi en Koninklijke Tichelaar Makkum. Een andere spreker is de Zweedse trendwatcher Stefan Nilsson (foto). Tijdens Festival Interieur legt hij de laatste lifestyle- en interieurtrends uit en vertaalt deze naar kleur, materiaal en vormentaal. Jody Hogendoorn ten slotte geeft een lezing over AI en hoe je een tool als ChatGPT kunt inzetten voor online marketing.

Trendforum

Op het festival kunnen bezoekers ook een pop-up markt bezoeken met nieuwe producten op het gebied van interieur en design, is er een trendforum en is er volop gelegenheid om met collega’s te netwerken. Tot 31 mei is er een vroegboekkorting voor een tarief van €95, daarna kost de toegang €125. Voor leden van BNS Crisp geldt een speciaal tarief van €25. Festival Interieur wordt mede mogelijk gemaakt door: Wonen360, NIA ACADEMIE, De Woonindustrie, De Interieuracademie en Stichting Kleurenvisie.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster