Vorige

Dutch Flower Group wederom op overnamepad

Aablo ‘sluit zich aan’ bij OZ-Hami

Beeld
Dutch Flower Group

Aablo Export, bloemen- en plantenexportbedrijf uit Aalsmeer, sluit zich per januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Vanaf januari 2022 komen de activiteiten van Aablo onder de vlag van OZ-Hami te vallen. Een maand geleden nam DFG al Barendsen over.

Arthur Spaargaren, directie van Aablo: „Wij zijn verheugd om ons als organisatie aan te sluiten bij een gerenommeerde partij als OZ-Hami. Wij kunnen door deze aansluiting voor zowel onze klanten als onze kwekers duurzame groei realiseren.”

Ruben Sicking, algemeen directeur van OZ-Hami: „Het klantenportfolio van Aablo is een perfecte aanvulling binnen onze organisatie, waarbij voor de klanten en kwekers grotere efficiency kan worden gerealiseerd. Een echte win-win.”

Zittend (vlnr): Caroline Spaargaren, Arthur Spaargaren (directie Aablo) en Ruben Sicking (directie OZ-Hami) Staand: Richard Koenen, Siemen ten Bruggencate (directie OZ-Hami).

Aablo is een familiebedrijf, opgericht in 1991 door de broers Herald en Arthur Spaargaren, actief in de export van snijbloemen en planten aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en bloemisten. Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 35 medewerkers aan het beleveren van klanten in 30 landen, waaronder Duitsland, Zwitserland, Spanje en Portugal.

OZ-Hami is een combinatie van bloemenexportbedrijven OZ Export en Hamifleurs, gevestigd in Aalsmeer en Honselersdijk. Begin 2021 geïntroduceerd als OZ-Hami, richten de bedrijven zich met OZ Export, Hamifleurs, Van Dam en Barendsen op de importerende (bloemen)groothandels en bloemisten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):
Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster