Vorige

2Dezign presenteert Down to Earth op Christmasworld

Beeld
Messe Frankfurt/Christmasworld

In tijden van onzekerheid en met consumenten die hun hand op de knip dreigen te houden, kunnen etalages en winkeldecoraties een grotere rol gaan spelen. Ze kunnen de verkoop stimuleren en bij klanten de ogen openen voor mooie producten. In hun speciale presentatie Decoration Unlimited met het thema ‘Down to Earth’ op Christmasworld 2023 laten Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign zien hoe deze formule kan worden toegepast in feestelijke kerst- en seizoensgebonden decoraties.

Volgens de arrangeurs van 2Dezign in Rijnsburg hebben zowel winkeliers als hun klanten een rustgevende winkelsfeer nodig waarin lichte en warme aardse kleuren de boventoon voeren. ‘Mensen verlangen ernaar om meer tijd in de natuur door te brengen om te ontsnappen aan de drukte van alledag en de gespannen situatie in de wereld. Met onze speciale presentatie Down to Earth nemen we bezoekers mee naar het middelpunt van de aarde en betoveren we hen met de elementen en kleuren van de natuur’, aldus Rudi Tuinman, ontwerper 2dezign. Stenen, zand, rotsen, bloemen en planten spelen de hoofdrol, net als aardetinten zoals beige, camel, baksteen, bruin en terra. Goud en koper zorgen voor de kerstlook. En in prints en bloemen wordt een fris oranje toegevoegd.

Christmasworld vindt samen met Ambiente plaats van 3 tot en met 7 februari in de Messe Frankfurt in Duitsland. Van 4 tot en met 7 februari vindt hier ook Creativeworld plaats.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster