Vorige

Geef je op voor de Bloem&Blad Talent Award 2024

Beeld
Hortipoint

Voor de vijfde keer gaat Bloem&Blad op zoek naar hét talent binnen de bloemsierkunst. De wedstrijd is voor iedereen die zich bezighoudt met bloemsierkunst; jong, oud, starter of zij-instromer. Het maakt niet uit wie je bent, als je maar creatief bent en je eigen stijl wilt laten zien. Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 15 december 2023.

Bloem&Blad vindt het belangrijk aandacht te geven aan de creativiteit van jonge en beginnende talenten binnen de bloemsierkunst. Daarom is de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je nog nooit een wedstrijd hebt gewonnen. Dus ben je een student, startende bloemist of een zij-instromer en durf je het tegen anderen op te nemen? Meld je nu aan.

De winnaar draagt een jaar lang de titel Bloem&Blad Talent 2024, ontvangt een award, een prijzenpakket en krijgt een interview in Bloem&Blad. Afgelopen editie heeft Janine Castein de Talent Award gewonnen.

Doe je mee?

Je kan meedoen door drie van je mooiste arrangementen uit je portfolio uit te lichten. Stuur drie foto’s van de arrangementen en een videopitch van maximaal drie minuten. Je legt hierin uit wat voor een arrangement het is, welke technieken je hebt gebruikt en waarom dit arrangement behoort tot jouw eigen top drie. Het bloemwerk dat je gemaakt hebt, wordt beoordeeld op originaliteit, vakmanschap, techniek, creativiteit en kleurgebruik. Uit alle inzendingen kiest de jury per regio vijf deelnemers die naar de voorrondes mogen. De regio’s zijn Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Bij de voorrondes krijgen de deelnemers twee verschillende opdrachten, die beoordeeld worden door de jury. De winnaars van elke regio nemen het tegen elkaar op in de finale op de Bloem&Blad-dag in maart 2024. Ook hier maken zij drie arrangementen die beoordeeld worden door een jury.

Wil je meedoen? Stuur dan drie foto’s van je mooiste arrangementen en je videopitch onder vermelding van Bloem&Blad Talent Award en je woonplaats uiterlijk vrijdag 15 december naar Kevin Hendrikx van Bloem&Blad: k.hendrikx@hortipoint.nl. In de eerste week van januari worden de deelnemers van de voorrondes bekendgemaakt.

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster