Vorige

FlowerTrials: 5 procent meer bezoekers

Beeld
ADWR

Editie 2024 van de FlowerTrials trok ruim 5.300 bezoekers. Een stijging van 5% ten opzichte van vorig jaar. Deze kwamen uit tachtig landen over de hele wereld. Deelnemers waren vooral tevreden met de kwaliteit van het bezoek.

Na vier dagen vol planten, personen en vele duizenden gesprekken sloot de FlowerTrials 2024-editie, die van 11 tot en met 15 juni werd gehouden, af met ruim 5.300 bezoekers op de teller, 5% meer dan het bezoekersaantal vorig jaar.

Bezoekers bestonden uit jonge plantenproducenten en kwekers, groothandelaren en retailers tot marketingexperts en leveranciers. In alle gevallen waren het professionals die werken met pot- en perkplanten uit meer dan tachtig landen, die naar Nederland kwamen om de nieuwste trends te ontdekken en inspiratie op te doen voor het toekomstige aanbod.

Kwaliteit essentieel

De deelnemende bedrijven zijn weliswaar blij met meer bezoekers, maar vinden het vooral belangrijk dat de kwaliteit van het bezoek hoog was.

FlowerTrials-voorzitter Marjolein Kuyucu-Lodder: „Dat de bezoekersaantallen stabiel blijven, is uiteraard uitstekend nieuws. Belangrijker voor elk van de 59 deelnemende bedrijven is echter de kwaliteit van de bezoekers. Dit jaar waren onze deelnemers erg tevreden met de interesse van de aanwezigen en de waarde van de gevoerde gesprekken. In een ontspannen sfeer klanten van over de hele wereld ontmoeten, die oprecht geïnteresseerd zijn in de getoonde producten, is de reden dat FlowerTrials nog steeds het belangrijkste evenement op de kalender van de pot- en perkplantenprofessional is.”

Nieuwe deelnemers

De twee nieuwe exposanten, Kolster B.V. en Schreurs Holland, waren blij met hun eerste deelname. Wouter den Hollander, sales manager bij Kolster B.V.: „Vorig jaar was onze locatie alleen gastheer voor het evenement. Wij zagen toen het potentieel voor het tonen van ons eigen assortiment en zijn daarom ook geworden. Samen met onze FlowerTrials-partners HoKo Breeding en Walter Blom Plants zijn we overweldigd door de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers dit jaar. Wij doen in 2025 absoluut weer mee.”

Greenity

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster