Vorige

Deense Floraplus onderdeel Floral Trade Group

Beeld
Floraplus

De Deense bloemen- en plantengroothandel Floraplus ApS heeft zich met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 bij Floral Trade Group. CEO Wim van der Plas: „Deze stap zorgt ervoor dat we direct toegang hebben tot de Deense bloemist.”

Floraplus levert al jaren aan bloemen, planten, en decoratiematerialen aan Deense bloemisten. Van der Plas is vanaf het allereerste uur de voornaamste leverancier geweest. Dit heeft zich verder ontwikkeld van een nauwe samenwerking naar een integratie binnen FTG.

CEO Wim van der Plas: „Deze stap zorgt ervoor dat we direct toegang hebben tot de Deense bloemist.” Floraplus ApS heeft een breed en kwalitatief hoogwaardig netwerk van bloemisten als trouwe klanten. Deze uitbreiding draagt verder bij aan het fundament van de divisie Vakhandel binnen FTG’

Optimalisering

Per Jenssen, oprichter van Floraplus ApS, ziet de professionalisering als voornaamste voordeel. „De combinatie van de handelsgeest en het inzicht dat de ontsluiting van de data ons biedt, zorgt ervoor dat er een forse verbetering plaatsvindt in de bediening van onze bloemisten klanten. De optimalisering van het digitale aanbod, het sourcen, de logistieke oplossingen en de mogelijkheden voor assortimentsverbreding via de verschillende dochterondernemingen van FTG maken de professionalisering compleet. Met deze ingrediënten kunnen wij verdere groei bij en met onze klanten realiseren.”

Floraplus ApS blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien. De dagelijkse leiding blijft in handen Jenssen, maar valt nu onder de divisie Vakhandel, als onderdeel van Floral Trade Group.

Vakblad voor de Bloemisterij 15, 2023

Gerelateerde content

Abonneer
Laat het weten als er

Blijf op de hoogte
met wekelijkse updates!

Selecteer categorie(en):

Notitie

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster