Bloem&Blad Abonnement

Als abonnee ontvang je naast een prachtig magazine ook toegang tot de artikelen uit de categorie Inspiratie op PlatformBloem. Daarnaast heb je toegang tot het portaal MijnBloem&Blad, met digitale artikelen uit het magazine en met de Bloem&Blad Academie, waar je digitale masterclasses en inspiratievideo’s kunt bekijken.

209 / jaar *

  • 6x Bloem&Blad magazine
  • 4x Bloem&Blad Trendspecials
  • Onbeperkt toegang tot Mijn Bloem&Blad
  • Korting op masterclasses
  • En nog veel meer….

 209,00Bestellen

*Prijzen zijn excl. 9% btw, prijsniveau 2023. Abonnementen worden afgesloten en gefactureerd per jaar en worden automatisch verlengd tenzij vier weken vóór het einde van de abonnementstermijn wordt opgezegd.
Bloem&Blad

Bloem&Blad

Bloem&Blad is hét glossy vakblad voor de bloemisten van Nederland. Met in elke editie spraakmakende interviews, aandacht voor talent, inspirerende arrangementen en ondernemersverhalen. En natuurlijk een kijkje achter de schermen bij collega’s, kwekers en ondernemers met net een ander bedrijf. Kortom: een blad vol inspiratie van binnen én buiten het vak.

Bloem&Blad Trend

Daarnaast maken we trendspecials die dieper ingaan op trends waar jij als ondernemer mee te maken hebt of krijgt. Echte naslagwerken die je lang kunt bewaren en jou voorzien van belangrijke vakinformatie, tips en tricks.

Mijn Bloem&Blad

Naast onze prachtige gedrukte edities kun je ook digitaal helemaal bijblijven met Mijn Bloem&Blad. Bij je abonnement ontvang je een inlogcode zodat jij altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws, makkelijk binnen rubrieken kan zoeken naar wat jou het meeste interesseert en je nog meer inspiratie kunt vinden. Ook volg je thuis online de digitale masterclasses wanneer het jou uitkomt en krijg je korting op de live masterclasses.

Registreren

Selecteer een de demo en krijg vijf dagen gratis toegang tot PlatformBloem.

Onbeperkt gebruik maken van PlatformBloem?
Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Al een account?
Inloggen

Log hier in met uw account van het Vakblad voor de Bloemisterij, van Greenity of van Bloem&Blad.

Heeft u een abonnement op het Vakblad voor de Bloemisterij, Greenity, Bloem&Blad of Floribusiness, maar geen account?
Neem contact met ons op.

Sluit venster
  • Feedback ontvangen wij al te graag!

Sluit venster